Welke slippers of sandalen draag jij deze zomer?

08 mei 2020 - Collectie
De zon schijnt, de bloemen staan in bloei en het is heerlijk terras weer. Maar helaas, ik haal je even uit deze waan, want dat zit er voorlopig niet in. Gelukkig zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om jezelf in tijden als deze te vermaken. Dus trek je zomerse kleding uit de kast en probeer van elke dag te genieten. Bij je zomerse look horen ook een paar bijpassende slippers of sandalen. Welke stijl sandalen of slippers draag jij het liefste bij verschillende gelegenheden? Om de keuze makkelijker te maken hebben wij de verschillende soorten slippers en sandalen uitgelicht in deze blog.


Comfort 

Xsensible
€139,95

Wolky

€129,95

Hartjes

€149,95

Een blokje om met de hond, een wandeling door de duinen, over de dijk of een wandeling in het park om de hoek. Je gaat meer wandelen en maakt langere afstanden dan normaal. Voor zo’n activiteit heb je slippers of sandalen nodig met een stevig voetbed, want dit is niet verstandig op een paar teenslippertjes.  Merken met een groot aanbod in sandalen en slippers met een stevig voetbed zijn o.a. 
Birkenstock, Xsensible, Durea, Wolky, Hartjes en Waldläufer. Bovendien hebben de meeste modellen van deze merken een uitneembaar voetbed, waardoor zelfs de steunzool in de sandaal of slipper kan worden gelegd.

 
Slippers voor binnenshuis

Rohde
€44,95

FitFlopTM

€89,95

Gabor

€79,95

Schoonmaken, klussen, de was doen, de huishoudelijke taken gaan in deze quarantaine tijden gewoon door. Maar in deze periodes breng je veel meer uren in en rondom je huis door dan normaal. Vandaar dat wij adviseren om gemaks-slippers te dragen. Dit zijn slippers die je makkelijk aan- en uit kunt trekken, die er leuk uitzien en ideaal zijn voor in huis: Merken die voldoen aan deze criteria zijn o.a. Rohde, Gabor en FitFlop.

Stijlvolle sandalen

Pitt
€69,95

Gosh

€89,95

Regarde le Ciel

€89,95


Even boodschappen doen of op visite bij vrienden. Je wilt er natuurlijk wel leuk uit zien! Met mooi weer wil je gewoon een mooie sandaal onder je zomerse outfit kunnen aantrekken. Maar welke merken brengen nou echt originele modellen die je zowel casual als chiq kunt dragen? Deze merken hebben veel verschillende opvallende slippers en sandalen in hun collectie: Aqa, Tamaris, Laura Vita, Pitt, Gosh, Regarde le Ciel en Papaya.

Slippers voor een warme zomerdag

Lazamani
€39,95

Lazamani

€39,95

Lazamani

€49,95

Wanneer het zonnetje dan echt doorkomt wil je toch het liefste het water op zoeken. Bezoek een dichtstbijzijnd strandje of ga met je kinderen naar het dichtstbijzijnde zwembad. Het is dan ideaal om even snel een slippertje aan te trekken. In onze slipper collectie hebben we een groot aanbod van merken als Lazamani, Ipanema, Havaianas en Teva.