Back to school

Schoenen voor het nieuwe schooljaar!

De zomervakantie loopt op zijn einde en dat betekent dat er weer een nieuwe (school)periode aanbreekt voor jouw dochtertje en/of zoontje. Een nieuwe frisse start vraagt om een goed begin! Op zo'n eerste dag van een nieuw schooljaar willen de kids natuurlijk extra hun best doen om er goed uit te zien. Een nieuwe 'back to school' outfit kan niet ontbreken op de eerste dag na de vakantie! Kindervoeten groeien snel en dus zijn een paar nieuwe schoenen ook essentieel bij een nieuwe outfit. Onze kinderschoenen collectie is zeer uitgebreid voor meisjes en jongens. Voor elke leeftijd en voor elk kind hebben wij een passende schoen. 

Kinderschoenen voor elke levensfase

Wij weten uit ervaring dat het leven als een ouder fantastisch is, maar tegelijkertijd ook zwaar en druk kan zijn. Daarom hebben wij voor iedere levensfase van een kind de leukste schoenen voor je uitgezocht, zodat je efficiënt kunt shoppen en de deur niet uit hoeft. Zo hou je ook nog eens tijd over om leuke dingen te doen voor jezelf of met je gezin. Win-win situatie toch? Bekijk hieronder in welke categorie jouw kind(je) valt en je kunt direct onze favoriete schoenen shoppen!

Baby - dreumes

De eerste schoentjes van jouw kleintje vergeet je nooit meer. Een paar goede schoentjes zijn essentieel tijdens de groei van kindervoetjes, maar ook voor het zetten van de eerste stapjes. Onze baby en dreumes schoenen collectie bestaat uit merken als Shoesme en Bunnies. Shop nu een nieuw paar schoentjes voor de eerste dag op de kinderopvang en laat jouw kleintje de show stelen.

Bekijk hier de collectie
Peuter - kleuter

Peuters en kleuters ontwikkelen in deze fase hun smaak. Ze hebben schoenen nodig die tegen een stootje kunnen en waarmee ze heerlijk buiten op het schoolplein kunnen ravotten. Onze peuter kleuter schoenen collectie bestaat uit merken als Develab, Braqeez, Giga Shoes en Jochie & Freaks. Shop nu een paar schoentjes voor de eerste dag school of de opvang

Bekijk hier de collectie
Schoolkind - tiener

Schoolkinderen en tieners hechten in deze fase steeds meer waarde aan populaire merken en weten precies wat zij willen. Ze ontwikkelen echt hun eigen stijl. Onze schoolkind en tiener schoenen collectie bestaat uit populaire merken als Clic!, Timberland en Nike. Shop nu een paar schoenen voor de eerste schooldag van het jaar op de basisschool of middelbare school.

Bekijk hier de collectie