Festival schoenen

Festival schoenen

Het festivalseizoen is here! Dat betekent niet alleen eindeloos veel dansjes doen in het heerlijke zonnetje, maar ook festivaloutfit inspiratie opdoen. En dat laatste is misschien nog wel leuker dan de festivals zelf! Een perfecte festivaloutfit moet voldoen aan een aantal punten: je kunt er goed in bewegen, het is hitte - en partyproof en het aller belangrijkste, casual feestelijk! 

Combineer er in ieder geval goed op los. Ga voor oversized in combinatie met wat skin en kies voor luchtige stoffen en pasvormen. Ook laagjes zijn voor het afwisselende Nederlandse zomerweer een aanrader. Onze favoriete festival-items zijn (jeans)shorts in combinatie met een oversized T-shirt met print of crop-top of een zomerse playsuit.  Ook de maxi-skirt in combinatie met een leuke top doet het goed op festivals. Wil jij helemaal fashionable op een festival verschijnen? Stijl je outfit dan af met een hoed en hippe festival boots. 

Een echt zomerfestival op de planning? Combineer je outfit dan met slippertjes, Birkenstocks of espadrilles. Daarnaast doen sneakers zoals All stars of Vans het ook enorm lekker onder jouw stoere festivallook. Genoeg inspiratie op gedaan voor dit festivalseizoen? 

We wensen je in ieder geval heel veel plezier op alle fesitvals die je gaat bezoeken deze zomer!