Hiking boots


Een nieuwe trend dit najaar op schoenengebied: hiking boots! En nee, je hoeft niet meteen met deze schoenen bergen te beklimmen. Daar zijn ze overigens ook niet zo geschikt voor. Ze hebben echter wel het uiterlijk van een paar bergschoenen. Zo zijn ze voorzien van een beschermkraag rond de enkel, een bergsluiting en een hoge tong. Hiking boots zijn daarnaast ook perfect om te dragen tijdens een koude winterdag of tijdens een wandeling. De grove zool en de warme binnenvoering zorgen ervoor dat je er comfortabel bijloopt deze winter.

Je combineert de hiking boots met een jeans of joggers en een oversized sweater of ga voor een midi jurk om je vrouwelijke outfit iets stoerder te maken.

In onze collectie zien we hiking boots van merken als Via Vai, Manas, Post Xchange en Antonio Moretto. Ook de welbekende Timberland boots zien we weer volop terug. We zien de boots in zowel lage- als hoge varianten van verschillende materialen. Hieronder hebben wij alvast onze favoriete berg geinspireerde schoenen voor je uitgezocht!

 

Sorteren