Ibiza style schoenen


Trend: Ibiza style schoenen
De laidback hippie style hebben we een tijdje geleden al in ons hart gesloten. Je herkent de Ibiza style aan de luchtige lagen, vele versieringen, zomerkleurtjes en natuurlijke materialen. Jouw ultieme Ibiza outfit maak je natuurlijk compleet met Ibiza style schoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van sandaaltjes in Ibiza stijl? Zo combineren we onze zomeroutfit graag met sandaaltjes met versieringen, fringe sandalen en sandalen met print. 

Wil jij de echte hippie look samenstellen? Combineer dan jouw summerdress met Ibiza laarsjes. Deze enkellaarsjes versierd met riempjes en fringe laarzen maken jouw Ibiza outfit compleet! Ook de moderne espadrilles horen thuis in de Ibiza style. Zo draag je naar de stranden op Ibiza jouw favoriete metallic sandaaltjes en espadrilles met print. 

Shop onze favoriete Ibiza style sandaaltjes van Lazamani of Inuovo en espadrilles van Vidorreta, Kanna of Toms online op TopShoe.nl. Ook de ultieme Ibiza boots van merken als Sendra, Piedi Nudi en H3 Shoes vind je in de uitgebreide schoenencollectie van TopShoe!