Laarzen met smalle schacht


TopShoe heeft een uitgebreide collectie hoge laarzen online. Nu begrijpen wij maar al te goed dat niet alleen elke voet, maar ook elk been verschillend is. Gelukkig staan steeds meer schoenenmerken hier bij stil. De merken die begrijpen dat elke kuit anders is, hebben daarom laarzen met verschillende schachtwijdtes ontwikkeld. Simpel gezegd houdt dit in dat hetzelfde model laars verkrijgbaar is in verschillende kuitwijdtes. Dus ben je op zoek naar smalle laarzen, smalle schoenen of laarzen voor slanke kuiten? Neem dan snel een kijkje op onze website! Op TopShoe vind je veel hoge laarzen online, waaronder dus veel laarzen met smalle schacht. Wil je eerst meer weten voordat je op zoek gaat naar laarzen met een smalle schacht online? Wij leggen graag aan je uit hoe je kunt bepalen welke schachtwijdte jouw kuiten nodig hebben.


Kuitwijdte tabel

Natuurlijk wil je eerst precies weten welke schachtwijdte jouw kuiten nodig hebben. De verhouding tussen jouw kuitomtrek in cm's en jouw schoenmaat bepaalt de kuitwijdte die je nodig hebt. Dit betekent dat dezelfde kuitomtrek voor een voet in maat 36 en 41, een andere schachtwijdte kunnen betekenen. Het merk JJ Footwear is gespecialiseerd in laarzen in verschillende schachtwijdtes. Zij hebben een erg handige kuitwijdte tabel samengesteld, waarin jij makkelijk aan de hand van jouw kuitomtrek en schoenmaat, jouw kuitwijdte kunt bepalen. Dus pak het meetlint erbij en lees gemakkelijk in de tabel af welke schachtwijdte jij nodig hebt.

Laarzen voor smalle kuiten

Zijn hoge laarzen standaard te wijd voor jou en is het jou nog niet gelukt om een paar laarzen te vinden die strak zitten om jouw kuiten? Probeer dan eens laarzen met schachtwijdte XS of S. Deze laarzen hebben een smalle omtrek, waardoor ze goed zullen aansluiten om jouw slanke kuiten. 
Maar welke schachtwijdtes verstaan we onder smalle schachtwijdtes? En hoe weet je nu welke smalle schachtwijdte jouw kuiten nodig hebben?

Laarzen met schachtwijdte XS

Laarzen met kuitwijdte XS zijn geschikt voor kuiten met een omtrek van 30,5 cm in maat 36 tot 38,1 cm in maat 44. 

Laarzen met schachtwijdte S

Laarzen met kuitwijdte S zijn geschikt voor kuiten met een omtrek van 33,1 cm in maat 36 tot 40,6 cm in maat 44. 


Laarzen met smalle schacht

Merken die bekend staan om hun klassieke, tijdloze laarzen met smalle schacht zijn Durea, Rapisardi, Helioform, Lamica, Caprice en Gabor hebben een aantal smalle laarzen in hun assortiment die vrouwen met slanke kuiten goed zullen passen. De Gabor laarzen met een smalle schacht zijn over het algemeen leren laarzen. Ook de prachtige smalle suède laarzen van Peter Kaiser en Helioform laarzen met een smalle schacht zullen goed aansluiten bij smalle kuiten. Vrouwen die op zoek zijn naar smalle schoenen online kunnen dit seizoen daarnaast hun geluk niet op bij Rapisardi. De hoge laarzen van Rapisardi hebben dit najaar namelijk ook vaak een smalle schacht.  


Heb jij het ook zo langerzamerhand opgegeven om een paar passende laarzen voor slanke kuiten te vinden? Neem dan eens snel een kijkje bij de smalle laarzen online op TopShoe. Hier zit vast een paar voor je tussen! Maak een keuze uit de smalle suède laarzen en smalle leren laarzen! Kies jij voor een paar laarzen met hak of ga je voor comfort en kies je voor platte laarzen?