Najaarstrends 2022

Trend : Chelsea Boots

Deze trend hebben we al veel gezien en gelukkig zet de Chelsea Boot trend volop door. En daar zijn wij blij mee, want wij kunnen geen genoeg krijgen van deze klassieke laarzen met het elastische inzetstuk. Je vindt ze in zowel hoge als lage varianten en in donkere en lichte kleuren. 

Trend : Cowboylaarzen

Dit najaar zien we weer duidelijk dat het wilde westen ook een enorme inspiratiebron is in de schoenencollectie. De westerboots , ofwel cowboylaarzen zijn helemaal hot. De laarzen vind je met blokhakken of spitse neuzen en in verschillende donkere herfstkleuren. 

Trend : Sneakers

Sneakers zijn altijd een goed idee, dus uiteraard kan deze trend ook dit najaar niet ontbreken. De Dad sneakers met grove zool blijven favoriet. 
In het najaar zie je vooral sneakers met wat donkere kleuren zodat je je comfortabele sneakers ook gewoon aan kunt tijdens de gure winterdagen. 

Trend : Veterlaarzen

De vetrouwde veterlaarzen zijn weer goed vertegenwoordigd dit najaar. De halfhoge veterlaarsjes passen bij elke outfit en dus een musthave in jouw garderobe dit najaar. De collectie op TopShoe is uitgebreid dus laat je inspireren door ons aanbod! Bij TopShoe vindt je duidelijk de leukste schoenen voor dit najaar. Bekijk hieronder de gehele collectie en shop jouw favoriete paar gemakkelijk en snel online.

Najaarscollectie dames