Naar boven

Najaarstrends 2022

Trend: Chelsea Boots

Deze trend hebben we al veel gezien en gelukkig zet de Chelsea Boot trend volop door. En daar zijn wij blij mee, want wij kunnen geen genoeg krijgen van deze klassieke laarzen met het elastische inzetstuk. Je vindt ze in zowel hoge als lage varianten en in donkere en lichte kleuren. 

 


Trend : Hakken

Dit najaar zijn ze terug, de hakken! Kies jij voor een stijlvolle klassieke dunne hak? Of juist voor de stoere blokhak? Ze zijn er werkelijk in allerlei soorten en maten zodat er voor iedereen wat tussen zit. Wil je op chique onder je rok of jurk, of wil je juist die stoere hak voor onder je jeans? Keuze genoeg! 

 


Trend : Sneakers

Sneakers zijn altijd een goed idee, dus uiteraard kan deze trend ook dit najaar niet ontbreken. De Dad sneakers met grove zool blijven favoriet. 
In het najaar zie je vooral sneakers met wat donkere kleuren zodat je je comfortabele sneakers ook gewoon aan kunt tijdens de gure winterdagen.  
Trend: Kleurtjes!

Beige, zwart en bruin zie je natuurlijk elke winter terug, heerlijk vertrouwd. Maar wat we nu ook zien zijn vrolijke kleuren. Harde felle en donkere kleuren, zoals paars en groen vind je niet alleen terug in de sneakers dit najaar maar juist ook in laarzen. Maak jouw outfit net wat feestelijker door zo'n tof paar schoenen. 


 
 


BijTopShoe vindt je duidelijk de leukste schoenen voor dit najaar. Bekijk hieronder de gehele collectie en shop jouw favoriete paar gemakkelijk en snel online!
Najaarscollectie Dames