Pantoffels


Gelukkig ligt de tijd dat pantoffels alleen voor oudere mannen waren achter ons! Goed nieuws dus voor alle koukleumen onder ons, of voor iedereen die bij thuiskomst gelijk zijn of haar schoenen uitschopt, maar niet op sokken door het huis wil lopen.

Op TopShoe vind je verschillende soorten pantoffels en sloffen, voor dames, heren en kinderen. Onze collectie pantoffels online bestaat uit verschillende modellen, van de beste merken. Rohde pantoffels en pantoffels van Romika  zijn erg geliefd als comfort pantoffels, terwijl pantoffels van Ugg en Toms sloffen erg populair zijn door hun looks.

Heren pantoffels online
Heren pantoffels zijn er voornamelijk van de klassieke merken als Rohde en Romika, maar ook heren pantoffels van Ugg of pantoffels voor manenn van Gabor Home vind je in ons assortiment. Zo hebben wij muilen van Rohde en Romika, die  instappers van Ugg Australia en Gabor Home en zachte, soepele pantoffels van Warmbat, Gliesswein en Haflinger in ons assortiment.

Dames pantoffels online
Voor dames hebben wij ook stevige dames pantoffels van de merken Rohde en Romika. Daarnaast bestaat onze collectie dames sloffen uit de hippe pantoffels van Ugg Australia, Toms en Gabor Home. De Toms pantoffels voor dames zijn nieuw in ons assortiment en wij zijn nu al grote fans! Deze hippe sloffen bevatten een warme, zachte voering en zijn voorzien van leuke printjes. Erg leuk voor onder je favoriete chilloutfit! 

Stevige pantoffels en hippe sloffen
Wil jij jouw pantoffels echt gebruiken als 'binnen schoenen', om zowel mobiel als comfortabel door het huis te kunnen lopen? Dan zijn de stevige pantoffels van Rohde of Romika voor jou de beste keuze. Ook de muilen van FitFlopTM en Haflinger bieden voldoende ondersteuning, om als comfortabele, stevige indoorschoenen te dienen.

Ben jij juist op zoek naar leuke sloffen, omdat je in de winter altijd last hebt van koude voeten? Dan zijn de Uggs pantoffels of Toms pantoffels meer jouw ding. De sloffen van Uggs hebben uiteraard de typische warme voering van schapenvacht. Ook Gabor Home pantoffels bevatten deze heerlijke zachte, warme voering. Daarnaast zien deze instap sloffen er ook nog eens erg chique en hip uit. Win-win dus!

Dus, wil jij de strijd aan gaan met koude voeten deze winter, of vind je het belangrijk om binnen comfortabele schoenen te dragen die genoeg stevigheid bieden, neem dan eens een kijkje in onze collectie pantoffels.

De leukste pantoffels online vind je op TopShoe!

Pantoffels
 

Sorteren