Slippers en Sandalen voor hem en haar


De temperaturen gaan omhoog, de zomer is in aantocht.
Het wordt nu echt tijd om je zomerse garderobe tevoorschijn te toveren. Daar hoort natuurlijk ook een nieuw paar schoenen bij. Wat is er nou een beter dan een paar slippers of sandalen aan je blote voeten.Het perfecte schoeisel voor op vakantie, naar het strand, op het terras of gewoon lekker in de tuin. 
Bekijk hieronder de leukste slippers en sandalen van deze zomer.

Dames 

Sandalen mogen niet ontbreken in jouw kast. Op TopShoe vind je sandalen in alle soorten en maten. Kies je voor de chique sandalen voor dat feestje op je werk, of tijdens die bruiloft? Of ga je voor de trendy variant voor naar het strand of dat wijntje op het terras? En slippers alleen aan naar het strand? Zeker niet! Tegenwoordig vind je slippers in zoveel verschillende varianten dat ze in het dagelijks zomerse leven niet meer weg te denken zijn. Bekijk hieronder jouw favoriet!

Collectie dames
Heren

Sandalen zijn de functionele musthave voor heren in de zomerperiode. Wil je op vakantie genieten van de natuur, of een lange wandeling maken dan zijn de trendy comfortabele sandalen op TopShoe helemaal wat voor jou. De sandalen zitten enorm lekker en geven je de hele dag een comfortabel gevoel. 
Slippers horen bij de zomer en zijn natuurlijk ook volop te verkrijgen voor de heren. Ga jij voor sportieve badslippers of een luxe variant? Ontdek snel onze collectie en geniet van de zomer op jouw favoriete paar slipppers. 

Collectie heren