Smalle kinderschoenen


Elk kindervoetje is anders. Misschien leeft jouw zoon letterlijk op grote voet of heeft jouw zoontje echt om de paar maanden een grotere maat nodig omdat zijn voetjes groeien als kool. Heeft jouw dochtertje juist schattige kleine voetjes of draagt jouw dochter met 10 jaar al een volwassen schoenmaat? Schoenen kopen voor kinderen die nog in de groei zijn blijft een lastig verhaal. Gelukkig hebben wij een aantal fijne merken in onze kinderschoenen collectie die je kunnen helpen bij je keuze.

 
Kinderschoenen in verschillende wijdtes

Voor kinderschoenen wordt een andere aanduiding voor de wijdtemaat gehanteerd dan bij volwassenen. De wijdtematen van kinderschoenen worden aangegeven met cijfers. Kinderschoenen met een wijdtemaat zijn verkrijgbaar in de wijdtematen 2,5 t/m wijdtemaat 6.
Hierbij zijn kinderschoenen in wijdte 2,5 geschikt voor erg smalle kindervoetjes en kinderschoenen in wijdte 6 geschikt voor erg brede kindervoetjes. Kinderschoenen in wijdtemaat 3,5 kunnen gezien worden als de gemiddelde breedte. Staat er geen breedtemaat aangegeven bij kinderschoenen? Dan zal het hierbij 9 van de 10 keer gaan om kinderschoenen in wijdte 3,5.
 

Je kunt op onze website filteren op wijdtematen, zodat je snel een overzicht krijgt van alle kinderschoen in die wijdtemaat. Kinderschoenenmerken als Track Style, Piedro en Twins schoenen zijn gespecialiseerd in kinderschoenen met verschillende wijdtematen. Merken als Giga en Jochie&Freaks maken over het algemeen gebruik van smalle leesten. Ben je benieuwd of het bepaald artikel smal of wijd valt? Stuur ons dan gerust een mail.

Ben je op zoek naar kinderschoenen in een smalle wijdtemaat? Kijk dan eens naar Track Style schoenen in wijdte 2, Twins schoenen in wijdte 2 of naar Track Style kinderschoenen in wijdte 2,5 en Twins kinderschoenen in wijdte 2,5. We weten zeker dat hier een passend en mooi paar kinderschoenen tussen zit voor jouw zoon of dochter!

Shop smalle kinderschoenen