Naar boven

Bronx

Het merk Bronx maakt trendy damesschoenen met opvallende ontwerpen. Op TopShoe vind je Bronx schoenen online in verschillende modellen, van veterboots tot sandalen! Voor elke moderne vrouw wat wils. Bekijk hieronder onze collectie en shop gemakkelijk en snel online.

 

Bronx schoenen

De naam Bronx werd op de markt geïntroduceerd in 1981, maar bestaat al ruim honderd jaar. De familie Dijkmans is het brein achter het succes van het schoenenmerk Bronx. Bronx schoenen hebben een herkenbare stijl en volgen met iedere collectie de laatste trends. Bronx schoenen zijn trendy, stijlvol en krachtig. Vooral de details spelen een belangrijke factor bij de designs van Bronx. 

De collectie van Bronx is voornamelijk gericht op veterboots, desert boots en chelsea boots. Ook (hoge) laarzen, enkellaarsjes en slip ons zijn terug te vinden in de collectie van dit najaar. Bronx gebruikt veel neutrale kleuren als bruin, beige, zwart en wit in haar ontwerpen die doorbroken worden door gewaagde prints en details. De stijlvolle, moderne vrouw zit goed bij Bronx!

De Bronx schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Bronx collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Bronx damesschoenen in de sale. Zo tik je in de Bronx sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Bronx schoenen op TopShoe!