Naar boven

Converse

Iedereen heeft wel een paar All stars in zijn kast staan of All stars gehad. Het merk Converse heeft niet alleen de bekende All stars gemaakt, maar ook andere Converse schoenen. Vind jouw favoriete sneakers online op TopShoe. Van Converse kinderschoenen, tot Converse voor dames. Vind alle Converse online op TopShoe.

 

Converse sneakers online

Converse werd in 1908 opgericht door Marquis Mills Converse in Malden, Massachusetts. Al snel werden door Converse de All Star schoenen geïntroduceerd, bedoeld voor de toen nieuwe sport: basketbal. In samenwerking met verschillende topsporters, zijn er in de opvolgende jaren een aantal iconische Converse modellen op de markt gebracht. De populariteit van Converse en met name All Stars bleef groeien. Converse mag zich daarom tot één van de popluairste sneakermerken ter wereld rekenen!

Iedereen heeft wel een paar All Stars in de kast. De Converse All Star sneakers zijn dan ook eigenlijk het hele jaar onmisbaar. Naast de klassieke canvas All Stars, die we in het voorjaar en in de zomer vaak dragen, heeft Converse ook een warme winter variant uitgebracht. De winter All Stars geven je ook in de winter een casual look, die altijd goed is.
De klassieke Converse All Star is vernoemd naar basketballer Chuck Taylor en is gemaakt van canvas, met een rubberen zool. Taylor droeg de Converse sneakers niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Zijn voorbeeld werd al snel gevolgd en hierdoor werden de All stars al snel veel gezien in het straatbeeld.
Kenmerkend voor de klassieke Converse All Stars zijn de twee metalen ringetjes en het Converse Chuck Taylor All Star logo aan de binnenzijde van de sneaker. Daarnaast zijn ze voorzien van de karakteristieke witte neuskap en witte rubberenzool met zwarte lijnen.

Converse schoenen bestellen

De collectie Converse schoenen online van TopShoe bestaat uit zowel All stars voor dames, All stars voor heren en All stars voor kinderen. Dit zijn voornamelijk de klassieke Allstars in verschillende kleuren en maten. Naast de klassieke All stars, heeft TopShoe ook de lage variant, leren All Stars en een aantal andere sneakers van Converse. Met een paar Converse zit je altijd goed!De Converse sneakers online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste nieuwe All Stars bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod All Stars in de sale. Zo tik je in de Converse sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.