Naar boven

Cruyff Classics

Cruyff Classics is opgericht door niemand minder dan Johan Cruyff. Cruyff sneakers zijn functioneel, maar toch stijlvol en elegant. Vind jouw favoriete Cruyff Classic schoenen online op TopShoe!

Cruyff Classics schoenen

Cruyff Classics is een merk opgezet eind jaren zeventig door profvoetballer Johan Cruijff. Zijn filosofie was heel duidelijk; een functionele maar toch stijlvolle en elegante sportschoen ontwikkelen voor heren. Johan werd geïnspireerd door bekende vriend en ontwerper Emilio Lazzarini, die bekend staat om zijn design en beste Italiaanse sportschoen.Deze bron van inspiratie zie je dan ook terugkomen in de collectie van Cruyff Classics. De Cruyff sneakers zijn duidelijk herkenbaar aan het C logo van Cruyff of herkenbaar aan zijn handtekening. Daarnaast worden er hoogwaardige materialen verwerkt en heeft de schoen een stevige zool, waardoor de schoen een elegante maar toch strakke uitstraling krijgt. De Cruyff Classics schoenen zijn een must voor elke voetballiefhebber. Natuurlijk heeft Johan ook aan de vrouwelijke voetbalfans gedacht. Zo heeft hij ook Cruyff damesschoenen.

Cruyff Classics sneakers bestellen

De collectie Cruffy Classics schoenen online van TopShoe bestaat uit damesschoenen, herenschoenen en jongensschoenen. De collectie bestaat voornamelijk uit sneakers. Zo zien we mooie leren sneakers, sneakers met print, hoge sneakers en lage sneakers, zwarte sneakers en witte sneakers. Alle Cruyff sneakers zijn voorzien van het herkenbare logo. Alle Cruyff Classic sneakers hebben gemeen dat zij een stijlvolle, elegante vormgeving hebben.

De Cruyff schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Cruyff Classics collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Cruyff Classics schoenen in de sale. Zo tik je in de Cruyff Classics sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop. Vind jouw favoriete paar Cruyff sneakers op TopShoe!