Naar boven

MBT

Het merk MBT maakt comfortabele schoenen voor dames en heren. MBT schoenen zorgen voor de juiste ondersteuning van houding en spieren, een fijn draagcomfort en een natuurlijke afwikkeling van de voet. Bekijk onze uitgebreide collectie en shop eenvoudig en snel een paar MBT schoenen online.

MBT schoenen

Het merk MBT maakt comfortabele schoenen met oog op gezondheid en welzijn van de mens. Dankzij bewezen wetenschappen en hun unieke aanpak zorgen zij voor een collectie waarbij comfort altijd voorop staat. Niet voor niets gebruikt MBT de slogan 'For The Human Movement'. MBT maakt gebruik van de modernste technologieën. Zo bieden de zolen van de schoen het grootst mogelijke draagcomfort. Het draaias van de zool zorgt voor een rollende beweging met elke stap die je zet, zodat je ledematen optimaal ondersteunt worden. 

MBT schoenen worden gerangschikt in 3 categorieën: activate, dynamic en performance. Voor elke voet is er een bijpassende schoen te vinden.
 
De voordelen van MBT schoenen op een rijtje:
  • Verbetert je balans
  • Verbetert je houding
  • Vermindert pijn in ledematen
  • Verhoogt je spieractiviteit 

Ben jij opzoek naar een paar schoenen met de juiste steun en comfort? Bekijk dan eens onze MBT collectie en shop eenvoudig en snel een paar MBT schoenen online.