Naar boven
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • 80 winkels in 1 webshop
  • meer dan 400 merken

Black Friday

Black Friday 2018 gaat los op TopShoe.nlZet je schrap want TopShoe.nl doet mee aan Black Friday! Vanaf 22 november gaat ook de gekte bij ons losbarsten. Wij adviseren je om je nu alvast in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben jij één van de eerste die op de hoogte wordt gehouden van onze Black Friday actie. Houd deze pagina ook goed in de gaten want op een later moment wordt hier bekend gemaakt welke merken er mee gaan doen en welke artikelen jij dus goedkoop kunt scoren! Geloof ons, deze actie wil jij absoluut niet missen!


motionmailapp.com

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse koopjesdag die standaard de dag na Thanksgiving wordt gehouden. Op deze dag doen de meeste Amerikanen hun eerste kerstaankopen vanwege de hoge kortingen die gegeven worden op diverse artikelen. Black Friday is tegenwoordig ook actief in Nederland en ook hier lopen de kortingen inmiddels hoog op! In Nederland lopen de acties van Black Friday vaak het hele weekend door en spreekt men over 'Black Friday Weekend'. Black Friday wordt opgevolgd door Cyber Monday, een digitale koopjesdag.

Goedkoop schoenen shoppen

Kun je niet wachten tot Black Friday en ben je nu opzoek naar een goede aanbieding? Bekijk dan onze outlet voor schoenen met een fikse korting van verschillende topmerken. Onze outlet wordt regelmatig aangevuld met damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen.

 
Een kleine sneak peek van onze Black Friday collectie vind je hieronder. Kom op 22 november en 23 november terug om onze Black Friday deals te bekijken!

Babyschoenen
Enkellaarzen
 
Enkellaarzen
Enkellaarzen
 
Sneakers