How to: de schrikkeldag goed besteden

Door Anya - 29 februari 2024 - Advies , How to

Het komt slechts eens in de vier jaar voor, dat ene extra dagje op de kalender: de schrikkeldag. Terwijl de kalender een extra dag toevoegt aan februari, krijgen wij allemaal een bonusmoment om bij stil te staan of iets speciaals te doen. Hoe ga jij deze dag besteden? TopShoe geeft tips!

 
Tip 1: Stappen tellen!

Goed voor je humeur en je gezondheid: ga erop uit! Trek je wandelschoenen aan en maak vandaag een wandeling door de stad of de natuur. Zo'n dag buiten kan je de nodige inspiratie geven! Heb je de smaak van het wandelen te pakken of weet je niet waar je moet beginnen? TopShoe helpt je bij elke stap en biedt je de juiste schoenen voor jouw wandeling. Bekijk onze wandelpagina en laat je inspireren.

Lees meer!
 
Tip 2: Nieuw doelen stellen

Op 1 januari ben je ongetwijfeld met goede moed begonnen aan je goede voornemens, maar hoe gaat dat nu,  twee maanden later? Een schrikkeljaar markeert een frisse start. Gebruik deze gelegenheid om nieuwe doelen te stellen. Of het nu gaat om persoonlijke groei, carrière-ambities of gezondheidsdoelen, zie het schrikkeljaar als een extra zetje om je dromen na te jagen.

 
Tip 3: Lees (of luister) een boek

Hoe fijn is het, om je helemaal te verliezen in een goed boek? TopShoe begrijpt dat als geen ander. Daarom ontvang je nu 60 dagen gratis Nextory van TopShoe. Je favoriete boeken zijn altijd binnen handbereik, of je nou aan het sporten of koken bent, in de auto zit of lekker even aan het ontspannen bent. Kies wat jij wilt lezen of luisteren of laat jezelf inspireren door onze boekenlijsten.

Dat wil ik!
 
Tip 4: Verwen jezelf

Denk jij altijd maar aan anderen? Besteed deze dag dan eens aan jezelf! Doe iets wat jij leuk vindt en waar jij blij van wordt. Of het nu sporten, shoppen, lezen of klussen is, gebruik deze extra dag voor jezelf en je zult zien dat je er daarna weer helemaal tegenaan kan!

 
Tip 5: Maak plannen voor de zomer

29 februari loopt de winter op zijn einde maar toch kan je het gevoel hebben dat de zomer nog heel ver weg is! Maak daarom alvast plannen voor als de lente zich aandient. Boek een trip of een vakantie of doe alvast inspiratie op. Onze nieuwe collectie zit bomvol kleur en straalt aan alle kanten uit dat de zomer eraan komt. Neem alvast een kijkje en droom over de zomer!

Bekijk nu