Naar boven

Wandelschoenen

TopShoe heeft een ruime collectie wandelschoenen die perfect zijn voor degenen die op zoek zijn naar comfort, ondersteuning en stijl voor tijdens een wandeling of buitenactiviteit. Of je nu van plan bent om een wandeling te maken door de stad of de natuur, met ons ruime assortiment wandelschoenen vind je altijd een passend model voor jou. Bekijk hier de tips voor het aanschaffen van de juiste wandelschoenen.

Wandelschoenen zijn comfortabel en duurzaam en ondersteunen je voeten bij het lopen. Zo kun je onbezorgd kilometers lang lopen en zullen ook je voeten je dankbaar zijn!
Wandelschoenen - De juiste schoenen voor jouw wandeling
TopShoe helpt je bij elke stap!

Geen idee welke wandelschoenen voor jou geschikt zijn? Hieronder vind je per wandelactiviteit een selectie wandelschoenen in de daarbij behorende wandelcategorie. Zo kun je gemakkelijk de modellen vergelijken die voor jou van toepassing zijn.
Dagelijkse wandelingen in de stad of natuurCategorie A
Lange wandelingen op (deels) onverharde wegen
Categorie A/B
Stevige wandelingen op moeilijk begaanbaar terrein
Categorie B
Zware wandelingen op oneffen terreinCategorie B/C
Alles over wijdtematenLees meer


Ga er eens op uit!

Wandelen is de perfecte activiteit om heerlijk te ontspannen in de stad of de natuur. Gezond voor je lijf én je hoofd! TopShoe daagt je uit om er op uit te gaan en te genieten van alle voordelen van wandelen. Of je nu dichtbij huis een rondje loopt of het grote avontuur tegemoet gaat!

 

TopShoe Magazine Outdoor Special

In onze speciale uitgave van het TopShoe Magazine staat wandelen centraal. Naast een selectie van onze mooiste merken op het gebied van wandelschoenen, vind je er ook tips om de juiste wandelschoenen te vinden voor jouw wandelactiviteit. Zo kun jij zorgeloos op pad!

Bekijk Magazine
 

Wandel inspiratie

Heb jij het wandelvirus al te pakken? Op onze blog vindt je bakken aan inspiratie op het gebied van wandelen. Praktische adviezen, leuke tips en alles wat je moet weten over (het voorkomen van) blaren en andere voetklachten. Bekijk het snel en maak jouw wandelavontuur nog leuker. TopShoe helpt je op weg!

Ga naar blog!