Naar boven

Sleehakken


TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, waaronder een ruim aanbod aan damesschoenen. Sleehakken zijn de meest comfortabele hakken en geven je een speelse, casual look. Vind jouw favoriete paar wedges op TopShoe!

Sleehakken


Geef jij jouw benen graag wat extra centimeters, maar vind je pumps net een stapje te ver? Kies dan voor de comfortabele versie van hakken; sleehakken! Deze fijne damesschoenen geven je extra centimeters, maar lopen toch heerlijk. De sleehakken vind je in verschillende soorten. Zo heb je zomerse espadrilles met sleehak, die van elke looke en zomertopper maakt, de sneakers met wedgehak, voor verborgen extra centimeters, en natuurlijk de lederen sleehakken en suède sleehakken. Daarnaast zijn er natuurlijk sleehakken met print, metallic sleehakken, zwarte sleehakken en witte sleehakken. Draag jouw schoenen met sleehak onder een casual outfit, of onder een jurkje en jouw outfit is helemaal on trend!

De collectie sleehakken van TopShoe bestaat onder andere uit de merken Gabor, Unisa en Wolky, die voornamelijk klassieke pumps in hun assortiment hebben. Deze damesschoenen zijn van goede kwaliteit en zijn echte tijdloze klassiekers.  In onze collectie schoenen online van Bullboxer, Lazamani, Pitt en Poelman vind je naast de klassieke pumps met sleehak ook moderne sleehakken met een goede prijs/kwaliteits-verhouding. 
De collectie damesschoenen van TopShoe is geïnspireerd op de laatste trends op schoenengebied, waarin mode, comfort en kwaliteit de boventoon voeren.

Vind jouw favoriete paar sleehakken op TopShoe!