Naar boven

Slippers


TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, waaronder een ruim aanbod aan kinderschoenen. Slippers voor meisjes zijn een absolute zomertopper! Vind het favoriete paar Birkenstocks, Havaianas, Ipanema of andere teenslippers van jouw dochtertje. 

Kies een categorie

Slippers


Slippers zijn bij uitstek dé ideale kinderschoenen tijdens de zomer. Jouw kinderen kunnen deze zomer uit de voeten op verschillende soorten slippers. Ze lopen op kinder teenslippers naar het strand of zwembad, op badslippers naar de camping douches en trek je kindjes comfort slippers aan als jullie naar een stad gaan, of naar school. Zo vind je altijd wel een passend paar kinderslippers voor elke zomergelegenheid. Kinderen trekken hun Havaianas aan naar het strand, nemen hun Birkenstock slippers mee om kilometers te kunnen maken en hun Kipling slippers dragen ze op jullie zomerse stedentrip!

De collectie slippers van TopShoe bestaat onder andere uit de bekende merken Birkenstock, Havaianas, Ipanema, en Kipling. Deze merken hebben comfortabele slippers in hun collectie, die bekend staan om de goede pasvorm, het comfortabele voetbed en de hoge kwaliteit en duurzaamheid. In onze collectie schoenen online vind je moderne slippers voor meisjes met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze kinderslippers zijnook gebaseerd op de laatste trends en maken de zomeroutfit van jouw kinderen compleet.
De kinder Havaianas trekken gemakkelijk aan en zitten heerlijk licht aan de voetjes, Birkenstocks voor kinderen zijn erg hip en kunnen altijd gedragen worden, en Kipling slippers zijn ideaal om te dragen naar school tijdens warme dagen. Flip flops voor kinderen zijn ideaal!

De collectie meisjesschoenen van TopShoe is geïnspireerd op de laatste trends op schoenengebied, waarin mode, comfort en kwaliteit de boventoon voeren.

Vind het favoriete paar slippers van jouw dochtertje op TopShoe!