Laarzen met brede schacht


TopShoe heeft een uitgebreide collectie hoge laarzen. Nu begrijpen wij maar al te goed dat niet alleen elke voet, maar ook elk been verschillend is. Gelukkig staan steeds meer schoenenmerken hier bij stil. De merken die begrijpen dat elk been anders is, hebben daarom laarzen met verschillende schachtwijdtes ontwikkeld. Simpel gezegd houdt dit in dat hetzelfde model laars verkrijgbaar is in verschillende kuitwijdtes. Dus ben je op zoek naar brede schoenen, laarzen voor dikke kuiten of laarzen met een brede schacht? Neem dan snel een kijkje op onze website! Op TopShoe.nl vind je veel hoge laarzen online, waaronder dus veel laarzen voor dikke kuiten. Wil je eerst meer weten voordat je op zoek gaat naar laarzen met een brede schacht online? Wij leggen graag aan je uit hoe je kunt bepalen welke schachtwijdte jouw kuiten nodig hebben. 


Laarzen voor brede kuiten

Heb jij brede kuiten en is het voor jou lastig om laarzen te vinden die om jouw kuiten passen? Dan kunnen laarzen met een brede schachtwijdte een goede uitkomst voor jou zijn. Natuurlijk zijn hoge laarzen met een elastisch inzetstuk al een prima uitvinding voor brede kuiten. Wil je naast laarzen met elastiek ook een keer in gewone klassieke lange laarzen kunnen komen? Ga dan eens gericht op zoek naar lange laarzen in brede schachtwijdtes. Lange laarzen voor dikke kuiten hebben een extra brede omtrek, waardoor ook jouw bredere kuiten hier goed in passen. Maar welke schachtwijdtes verstaan we onder brede schachtwijdtes? En hoe weet je nu welke brede schachtwijdte jouw kuiten nodig hebben?

Kuitwijdte tabel

Natuurlijk wil je eerst precies weten welke schachtwijdte jouw kuiten nodig hebben. De verhouding tussen jouw kuitomtrek in cm's en jouw schoenmaat bepaalt de kuitwijdte die je nodig hebt. Dit betekent dat dezelfde kuitomtrek voor een voet in maat 36 en 41, een andere schachtwijdte kunnen betekenen. Het merk JJ Footwear is gespecialiseerd in laarzen in verschillende schachtwijdtes. Zij hebben een erg handige kuitwijdte tabel samengesteld, waarin jij makkelijk aan de hand van jouw kuitomtrek en schoenmaat, jouw kuitwijdte kunt bepalen. Dus pak het meetlint erbij en lees gemakkelijk in de tabel af welke schachtwijdte jij nodig hebt.

Laarzen met schachtwijdte L

Laarzen met kuitwijdte L zijn geschikt voor kuiten met een omtrek van 38,2 cm in maat 36 tot  45,7 cm in maat 44.

Laarzen met schachtwijdte XL

Laarzen met kuitwijdte XL zijn geschikt voor kuiten met een omtrek van 40,7 in maat 36 tot 50,8 cm in maat 44.

Laarzen met schachtwijdte XXL

Laarzen met kuitwijdte XXL zijn geschikt voor kuiten met een omtrek van 45,8 in maat 36 tot 55,9 cm in maat 44.

JJ Footwear laarzen voor brede kuiten

Het merk JJ Footwear is gespecialiseerd in laarzen met verschillende schachtwijdtes. JJ Footwear laarzen voor dikke kuiten vind je in de schachtwijdtes L, XL en XXL op TopShoe. Het merk heeft veel verschillende laarzen voor brede kuiten, in verschillende kleuren, materiaalsoorten en modellen. Daarnaast zijn er nog andere merken die laarzen voor dikke kuiten in hun assortiment hebben. Zo zijn er veel Gabor laarzen met een brede schachtwijdte verkrijgbaar. Ook Footnotes, Heliform en Durea hebben een aantal laarzen voor brede kuiten in hun collectie.


Heb jij het ook zo langerzamerhand opgegeven om een paar passende laarzen voor stevige kuiten te vinden? Neem dan eens snel een kijkje bij de wijde laarzen online op TopShoe. Hier zit vast een paar voor je tussen! Maak een keuze uit de brede suède laarzen en brede leren laarzen! Kies jij voor een paar laarzen met hak of ga je voor comfort en kies je voor platte laarzen?