Naar boven

Betula

TopShoe.nl heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Betula maakt slippers met een anatomisch gevormd voetbed. De Betula slippers zitten heerlijk en worden gemaakt in trendy kleuren en modellen.

Betula

Betula licensed by Birkenstock is in 1994 opgericht. Het merk heeft uitgebreide kennis over kwalitatief en ondersteunende schoenen. Het merk vindt zijn oorsprong in het bekende merk Birkenstock, en heeft al meer dan 200 jaar ervaring in de branche. Betula focust zich tijdens het produceren niet alleen op de pasvorm, stijl en steun van de schoen, maar er wordt ook zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Inmiddels wordt Betula in meer dan zestig landen verkocht. Betula slippers staan bekend om het anatomisch gevormd voetbed dat verwerkt is in de schoen. Dit zorgt ervoor dat de Betula schoenen niet alleen leuk eruit zien, maar ook heerlijk lopen.
Als je al bekend met de Birkenstock sandalen, probeer dan zeker ook eens een paar Betula sandalen. Ze beschikken over een identieke kwaliteit en hebben een eigentijds design. Alle modellen zijn natuurlijk ook in vrolijke kleuren verkrijgbaar.

De collectie Betula sandalen online van TopShoe.nl bestaat uit kinderslippers. De verschillende modellen Betula kindersandalen hebben allemaal het anatomisch gevormd voetbed, waardoor ze heerlijk lopen. Natuurlijk is het uiterlijk van de Betula kinderslippers ook niet vergeten. De Betula slippers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hebben verschillende kleuren, van neutrale zwarte kinderslippers tot felgekleurde kindersandalen.

De Betula sandalen vind je bij TopShoe.nl het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Betula collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Betula kindersandalen in de sale. Zo tik je in de Betula sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Betula slippers op TopShoe.nl!