Naar boven

Birkenstock

Birkenstock heeft moderne slippers en sandalen voor het hele gezin. Door het ergonomische voetbed zijn Birkenstocks niet alleen hip, maar ook erg comfortabel. Vind jouw favoriete Birkenstock slippers en Birkenstock sandalen online op TopShoe! 

 

Sorteren

Birkenstock sandalen

Birkenstock staat bekend om hun kwaliteit en comfort. De Birkenstock slippers hebben een ergonomisch voetbed, dat zich vormt naar de voet. Dit maakt het draagcomfort erg hoog. Het voetbed van de Birkenstock sandalen heeft een hoge rand ter bescherming van de tenen. De pasvorm van Birkenstocks is geoptimaliseerd door de aangebrachte vormen in het voetbed, door revolutionaire technieken die zijn verwerkt in het voetbed en in de zool van de slippers. Birkenstock maakt gebruik van twee breedtematen, een normale en een smalle wijdtemaat. Deze breedtemaat wordt aangegeven met een voetje in het voetbed. De normale pasvorm wordt aangegeven met een gesloten voetje en het open voetje staat voor de brede pasvorm.


Birkenstock collectie

De collectie Birkenstock schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende collecties. Zo vind je een groot aanbod aan Birkenstocks voor dames, Birkenstocks voor heren, en Birkenstocks voor kinderen. De Birkenstock slippers en sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De Birkenstock Gizeh slipper is hierbij het populairste model en verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Deze teenslipper wordt vaak gedragen door mannen en kinderen. De Birkenstock Gizeh is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in mat leer en lakleer versies. De Birkenstock Madrid is een populaire damesslipper. Dit is de sandaal met een brede band over de wreef. Voor de mannen zijn er de Birkenstock Arizona, met twee brede banden. Een aantal modellen Birkenstock voor kinderen hebben een extra band om de enkel, voor extra steun. Dit zie je onder andere bij de modellen Birkenstock Rio, Birkenstock Roma en Birkenstock New York. Al deze Birkenstock sandalen zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen een Birkenstock die bij je past!

Birkenstock slippers online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Birkenstock collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Birkenstocks in de sale. Zo tik je in de Birkenstock sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop! Vind jouw favoriete paar, en het favoriete paar Birkenstocks van je hele gezin, op TopShoe!