Naar boven

Birkenstock

Birkenstock heeft moderne slippers en sandalen voor het hele gezin en domineert al jarenlang het straatbeeld! Teenslippers, klompen of slippers met een vachtje; het Birkenstock aanbod is enorm uitgebreid en je loopt altijd lekker. Door het ergonomische voetbed zijn Birkenstocks heel erg comfortabel. Vind jouw favoriete Birkenstock slippers en Birkenstock sandalen online op TopShoe! 

 

Birkenstock sandalen
Birkenstock staat bekend om hun kwaliteit en comfort. De Birkenstock slippers hebben een ergonomisch voetbed, dat zich vormt naar de voet. Dit maakt het draagcomfort erg hoog. Het voetbed van de Birkenstock sandalen heeft een hoge rand ter bescherming van de tenen. De pasvorm van Birkenstocks is geoptimaliseerd door de aangebrachte vormen in het voetbed, door revolutionaire technieken die zijn verwerkt in het voetbed en in de zool van de slippers. Birkenstock maakt gebruik van twee breedtematen, een normale en een smalle wijdtemaat. Deze breedtemaat wordt aangegeven met een voetje in het voetbed. De normale pasvorm wordt aangegeven met een gesloten voetje en het open voetje staat voor de brede pasvorm.


Birkenstock collectie
De collectie Birkenstock schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende collecties. Zo vind je een groot aanbod aan Birkenstocks voor dames, Birkenstocks voor heren, en Birkenstocks voor kinderen. De Birkenstock slippers en sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De Birkenstock Gizeh slipper is hierbij het populairste model en verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Deze teenslipper wordt vaak gedragen door mannen en kinderen. De Birkenstock Gizeh is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in mat leer en lakleer versies. De Birkenstock Madrid is een populaire damesslipper. Dit is de sandaal met een brede band over de wreef. Voor de mannen zijn er de Birkenstock Arizona, met twee brede banden. Een aantal modellen Birkenstock voor kinderen hebben een extra band om de enkel, voor extra steun. Dit zie je onder andere bij de modellen Birkenstock Rio, Birkenstock Roma en Birkenstock New York. Al deze Birkenstock sandalen zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen een Birkenstock die bij je past!
Birkenstock slippers online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Birkenstock collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Birkenstocks in de sale. Zo tikje in de Birkenstock sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop! Vind jouw favoriete paar, en het favoriete paar Birkenstocks van je hele gezin, op TopShoe!
 

Birkenstock Boston
Een enorme favoriet is de Birkenstock Boston, comfortabele muiltjes die ook nog eens volledig fashion-verantwoord zijn. Met de gesp maak je ze altijd passend voor jouw voeten en door het ergonomische voetbed wil je ze nooit meer uit!


Birkenstock Arizona
Stevige stappers en ogenschijnlijke degelijke slippers en sandalen zijn hot! Fashionable Nederland kiest massaal voor comfort en daarmee ook voor de slippers en sandalen van Birkenstock. Stevige sandalen en slippers met een ergonomisch voetbed geven je het gevoel van stevige schoenen terwijl je er zo met je blote voeten instapt. Ideaal voor lange zomers, avontuurlijke vakanties of in en om het huis.