Naar boven

Blackstone

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Blackstone is een stoer merk waarbij kwaliteit en vakmanschap bovenaan staat. De casual schoenen geven jouw hele gezin een stoere look! Heb jij al een paar Blackstones in de kast staan?

 

Blackstone

Blackstone is een Nederlands merk met dames, heren en kinderschoenen. Ooit is Blackstone begonnen met het produceren van functionele werkschoenen, maar sinds de jaren negentig is Blackstone een andere weg ingeslagen. Vandaag de dag kun je hier terecht voor stoere, stijlvolle schoenen voor het hele gezin. Met het vakmanschap, de hoge kwaliteit en de pure ontwerpen zet Blackstone zich af tegen de rest. Voor stoere eigentijdse schoenen zit je hier op het juiste adres. 

De collectie Blackstone schoenen van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een uitgebreid assortiment aan damesschoenen. Dit zijn voornamelijk slip-ons, sneakers en veterschoenen, maar ook enkellaarsjes. De stoere Blackstone herenschoenen zijn voornamelijk de populaire leren sneakers en veterschoenen. Ook voor stoere jongens en meisjes zijn er Blackstone kinderschoenen verkrijgbaar. De collectie schoenen online op TopShoe heeft daarbij vooral stoere veterboots en sneakers voor kinderen van Blackstone. 

De Blackstone schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Blackstone collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Blackstones in de sale. Zo tik je in de Blackstone sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Blackstone schoenen op TopShoe!