Naar boven

Finn Comfort

Finn Comfort doet zijn naam wel degelijk eer aan. Dit Duitse merk brengt al vanaf 1986 schoenen op de markt met een op medische inzichten gebaseerde collectie. De voetbedden van Finn Comfort zijn verwisselbaar en de pasvorm van de schoenen zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de voeten. Shop hieronder jouw comfortschoen van het merk Finn Comfort online.
Sorteren

Finn Comfort


Het Duitse merk Finn Comfort staat bekend om zijn unieke en goede pasvorm. Vooral het voetbed is van zeer bijzonder goede kwaliteit. Het bestaat uit kurk met een dempende laag en is afgewerkt met een suede leren topping. Door het gebruik van natuurlijke materialen zorgt het voetbed voor een goede vochtcirculatie zodat je geen vochtige voeten krijgt in deze schoenen. Comfort staat bij Finn Comfort hoog in het vaandel zoals de naam al doet vermoeden. De schoenen geven goede steun vanuit het contefort en zorgen dat de tenen voldoende bewegingsvrijheid hebben. Finn Comfort produceert haar schoenen in verschillende leesten zodat er voor ieder een juist passende schoen te verkrijgen is. 
Het merk produceert hun collectie op basis van medische inzichten en richten zich vooral op consumenten die comfortabel en gezond willen lopen.