Naar boven

FitFlopTM

FitFlop heeft slippers met een speciaal ontwikkelde middenzool, voor schokdemping. Dit geeft FitFlop slippers een super groot draagcomfort. Verwen jij je voeten deze zomer met FitFlop schoenen? Shop jouw favoriete Fit Flop slippers, voor zowel dames en heren online op TopShoe.nl! 

 

 

FitFlopTM

"Wear the shoes. Rule the world". De slogan van FitFlopTM laat zien dat zij geloven dat je met de juiste schoenen de hele wereld aan kan. FitFlopTM schoenen staan garant voor een super draagcomfort en kwaliteit. FitFlop biedt verschillende schoenen aan, zowel herenschoenen als damesschoenen. Desondanks richt het merk zich vooral op slippers. De FitFlop slippers hebben een speciaal ontwikkelde middenzool, waardoor optimale schokdeming gecreëerd wordt. Dit betekent niet dat de FitFlop schoenen er ook echt uitzien als comfortschoenen. De slippers voor dames en mannen worden in een hip jasje gestoken. Dit maakt ze echte zomertoppers~die je het liefst de hele dag wilt dragen!

De slippers zijn in 2006 ontwikkeld door Marcia Kilgore. Zij had als doel om de meest comfortabele schoen ter wereld te ontwerpen. Samen met twee Engelse biomechanici creëerde ze de microwobbleboard™-middenzool met drie dichtheden. De druk wordt hierbij verdeeld en schokken worden opgevangen. Hierdoor ervaar je optimaal comfort. Dankzij de biomimetix™- en supercomff™-middenzolen kunnen er voortaan nog meer modellen aan de FF2™-collectie worden toegevoegd die net als de slippers een optimaal draagcomfort garanderen. De microwobbleboard™-middenzool brengt drie schuine delen van verschillende dichtheden samen in één naadloos platform die schokken absorbeert en drukpunten verdeelt. De biomimetix™-middenzool is een ergonomische, drukverdelende en verende laag die lijkt op die van sneakers.

De collectie FitFlop schoenen op TopShoe.nl bestaat voornamelijk uit slippers. Daarnaast zijn er voor heren ook enkele sneakers van FitFlop verkrijgbaar en voor vrouwen comfortabele laarzen van FitFlop. In de collectie schoenen online van TopShoe.nl vind je gemakkelijk jouw favoriet!

De FitFlop sloppers vind je bij TopShoe.nl het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe FitFlop collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod FitFlop in de sale. Zo tik je in de FitFlop sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar FitFlops op TopShoe.nl!