Naar boven

Footnotes

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online. Eén van de merken van TopShoe is Footnotes. Footnotes staan bekend om hun uitstekende pasvorm, door de hantering van verschillende wijdtematen. Vind ook jouw perfect passende Footnotes schoen! 

Sorteren

Footnotes

De collecties van Footnotes worden in hun eigen studio in Waalwijk ontworpen. Dit gebeurt met veel zorg, om een zo actueel mogelijk aanbod te kunnen bieden. Footnotes staat bekend om de variatie in 5 wijdtematen, zodat iedereen passende damesschoenen kan vinden! De basis van iedere schoen is de leest. Elke leest van Footnotes wordt gemodelleerd met de hand, om de goede pasvorm te waarborgen. Daarnaast kunnen ze bij Footnotes zo goed en snel inspelen op de laatste trends. Het comfort wordt versterkt door het gebruik van soepele leersoorten.

De collectie Footnotes online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een groot aanbod aan lage damesschoenen, sneakers, enkellaarsjes, laarzen, pumps, klittenbandschoenen en ballerina's, maar ook seizoensgebonden artikelen als sandalen. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen, van wijdtemaat D tot en met wijdtemaat K. Footnotes speelt in op de laatste trends, dit is vooral terug te zien in het kleurgebruik. Zo vind je voor elke voet een Footnotes, en voor iedere outfit.

De Footnotes schoenen online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Footnotes collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Footnotes in de sale. Zo tik je in de Footnotes sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Footnotes online op TopShoe!