Naar boven

Gattino

Gattino maakt hippe kinderschoenen, van de eerste stapjes tot grotere kindermaten. De Gattino kinderschoenen hebben een goede kwaliteit, prijs en pasvorm. Welke draagt jouw kindje het liefst? 

 

Gattino

Het Nederlandse merk Gattino verkoopt hippe kinderschoenen voor jongens en meisjes, van de eerste stapjes tot grotere kindermaten. Gattino kinderschoenen kenmerkt zich door goede kwaliteit, prijs en pasvorm. De kinderschoenen zijn zeer flexibel en het profiel is zacht, daardoor zijn ze geschikt om mee (buiten) te spelen.Gattino schoenen kunnen goed tegen een stootje door de hoge kwaliteitsmaterialen en sterke zolen. Verder zijn de schoenen van binnen gevoerd met leer en speelt Gattino in op de duurzaamheid. Elk seizoen vind je schoenen geïnspireerd  op de laatste modetrends. In de Gattino collectie vind je stoere sneakers, instappers, laarzen, sandalen en slippers. De schoenen zijn afgewerkt met leuke speelse details in verschillende kleuren.

De collectie Gattino schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen kinderschoenen. Zo vind je Gattino meisjesschoenen in de vorm van sneakers, korte laarzen en lange laarzen. Gattino jongensschoenen bestaan uit sneakers en klittenbandschoenen. 

De Gattino kinderschoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Gattino collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Gattino schoenen in de sale. Zo tik je in de Gattino sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Gattino kinderschoenen op TopShoe!