Naar boven

Giorgio

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Giorgio maakt klassieke en trendy herenschoenen van hoge kwaliteit. Een paar Giorgio schoenen mogen niet ontbreken in jouw werk garderobe!

 

Giorgio

Giorgio is een merk met herenschoenen die met de hand gemaakt worden in Italië. Door het vakmanschap geven zij de schoen een hoge kwaliteit en een modern design. Giorgio’s geheim zit in de pasvorm. Zo zijn er brede en smalle pasvormen verkrijgbaar. Giorgio schoenen kenmerken zich door het materiaal gebruik en de belijningen van de schoenen. Ook opvallende kleuren zijn een kenmerk dat bij Giorgio past. Door het materiaal te behandelen met diverse poetstechnieken, ontstaat er een exclusieve uitstraling. Deze eigen stijl gemixt met mode invloeden maakt de schoenen geliefd bij de modebewuste man. 

De collectie Giorgio schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een uitgebreid assortiment aan herenschoenen. Zo vind je klassieke en modieuze schoenen zoals sneakers, instappers, veterschoenen en laarzen, gemaakt van het beste leer en het mooiste suède. 

De Giorgio schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Giorgio collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Giorgio herenschoenen in de sale. Zo tik je in de Giorgio sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Giorgio schoenen op TopShoe!