Naar boven

Helioform

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Het Nederlandse comfortmerk maakt damesschoenen met een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de laarzen verkrijgbaar in verschillende schachtwijdtes. Voor iedere vrouw een passende Helioform! 

Helioform


Helioform is een Nederlands comfortmerk voor dames. Helioform heeft een perfecte pasvorm en staat voor hoge kwaliteit. De Helioform damesschoenen bieden comfort en steun op de juiste plekken van de voet. De Helioform collectie bestaat uit modieuze modellen met een eigentijds design. De Helioform schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Daarnaast hebben de laarzen ook verschillende schachtwijdtes, van maat S tot XXXL. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke vrouw en voor elke voet. In de meeste modellen kun je het voetbed uitnemen zodat ze ook nog geschikt zijn voor steunzolen.

De collectie Helioform schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen damesschoenen. Zo vind je ballerina's, instappers, enkellaarsjes en laarzen, gemaakt van de beste leersoorten en het mooiste suède. De meeste modellen hebben een uitneembaar voetbed, zodat ze ook geschikt zijn voor het gebruik van eigen steunzolen. Daarnaast zijn de verschillende schachtwijdtes een uitkomst voor de Nederlandse kuiten! 

De Helioform schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Helioform collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Helioform damesschoenen in de sale. Zo tik je in de Helioform sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Helioform schoenen op TopShoe!