Naar boven

Mephisto

Mephisto maakt herkenbare schoenen met een uitstekende pasvorm. Mephisto dames - en herenschoenen hebben een ultieme schokdemping en ondersteunen de natuurlijke afwikkeling van de voet. Vind jouw favoriete schoenen online op TopShoe!

Mephisto


Bijna 50 jaar geleden begon Martin Michaeli een schoenfabriek in Sarrebourg. De doelstelling van Mephisto werd geboren. Mephisto maakt schoenen die herkenbaar zijn, met een uitstekende pasvorm. Daarnaast maakt Mephisto schoenen die makkelijk aan en uit gaan en schoenen die geen inlooptijd nodig hebben. De collectie van Mephisto is in der loop der jaren omvangrijker geworden en behelst vele maakwijze en uitvoeringen. Het doel van Mephisto schoenen is het maken van de perfecte schoen voor verschillende voeten. Om de perfecte schoenen te creëeren, wordt er gebruik gemaakt van meer dan 140 verschillende handelingen. Hierdoor duurt het meer dan 90 minuten om één paar Mephisto schoenen te vervaardigen.

Mephisto biedt unieke kwaliteitsschoenen met een anatomisch gevormd voetbed, dat de natuurlijke afwikkeling van de voet ondersteunt. De speciaal ontwikkelde soft-air tussenzool garandeert optimale schokdemping en loopt aangenaam zacht en ontlast de spieren, rug en gewrichten. Het lederen Mephisto voetbed kan daarnaast vervangen worden door een steun - of inlegzool door het uitneembare voetbed.

De collectie Mephisto schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende Mephisto damesschoenen en Mephisto herenschoenen. De herenschoenen bestaan voornamelijk uit instappers, veterschoenen, comfortabele herensandalen en wandelschoenen. De damesschoenen zijn eveneens sandalen, instappers en veterschoenen, maar ook sneakers, enkellaarsjes en sleehakken. Daarbij staat elke Mephisto schoen garant voor een ultiem draagcomfort en kwaliteit.

De Mephisto schoenen online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Mephisto collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Mephisto schoenen in de sale. Zo tik je in de Mephisto sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Mephisto schoenen op TopShoe!