Naar boven

Palladium

Palladium staat bekend om hun robuuste boots van canvas en grove profielzolen. Palladium schoenen zijn er voor het hele gezin. Ga jij voor de klassieke Palladium boots of een nieuwe variant? Vind jouw favoriet op TopShoe!

Palladium

Het schoenenmerk Palladium heeft een interessante voorgeschiedenis. Het bedrijf werd in 1920 opgericht en begon in de toenmalige nieuwe opkomende sector van de luchtvaartindustrie en produceerde banden. Na een aantal succes volle jaren besloten de oprichters een andere weg in te slaan. 27 jaar na oprichting, in 1947 besloot het bedrijf om duurzame en stevige schoenen te gaan produceren. Voor het produceren van deze schoenen gebruikten ze hun kennis van rubber en canvas stoffen. De garantie van comfort en duurzaamheid van de schoenen leidde tot een unieke status. De Palladium laarzen waren uitzonderlijk in hun kwaliteit en functionaliteit. Vandaag de dag hebben Palladium schoenen strakke lijnen, een klassiek design en worden nog steeds gemaakt met de praktische materialen van Palladium.

Palladiums zijn authentiek en geschikt voor allerlei weersomstandigheden. De boots van Palladium zorgen voor een goede bescherming van je voeten, ook zeker op oneffen terreinen. Door het meer dan 60 jaar streven naar moderne productie technologieën, innovatieve designs en het gebruik van superieure materialen weet Palladium authentieke en functionele schoenen neer te zitten. De robuuste en duurzame schoenen van Palladium kunnen tegen een stootje!

De collectie Palladium schoenen online van TopShoe bestaat uit damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Het merk staat vooral bekend om de robuuste Palladium sneakers. Dit succesvolle model van Palladium wordt uitgevoerd in verschillende variaties en kleuren. Daarnaast heeft Palladium ook lage sneakers en slip-ons. Ga jij voor het populaire model of een nieuwe variatie? 

De Palladium boots vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Palladium collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Palladium schoenen in de sale. Zo tik je in de Palladium sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Palladium schoenen op TopShoe!