Naar boven

Piedi Nudi

Piedi Nudi kenmerkt zich door de combinatie van modieus design en comfort. In ons ruime aanbod Piedi Nudi schoenen vind je moderne sneakers, prachtige enkellaarsje en moderne ballerina's met een groot draagcomfort. Vind jouw favoriete schoenen online op TopShoe! 

 

Piedi Nudi


Piedi Nudi ontwikkelt eigenzinnige schoenencollecties, die modieus design combineren met puur comfort. Kenmerkend voor Piedi Nudi zijn de mooie bewerkte Italiaanse leersoorten, die op basis van een speciale procedure worden behandeld, om het leer extra soepel en levendig te maken. Het uitgangspunt van Piedi Nui is dat schoenen er niet alleen fantastisch uit moeten zien, maar ook bijzonder lekker moeten zitten. Zo is de pasvorm comfortabel en heeft elk model een aantal ingebouwde comfort elementen, waaronder een uitneembaar voetbed. Zo combineert het jonge merk Piedi Nudi comfort en een trendy design uitstekend.

De collectie Piedi Nudi online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een groot aanbod aan lage damesschoenen, damessneakers, mooie enkellaarsjes, ballerina's en bandschoenen.  De designs van Piedi Nudi zijn gebaseerd op de laatste trends. Dit zie je terug in het typerende kleurgebruik van een collectie en de rijke details. Zo vind je een trendy Piedi Nudi schoen voor elke gelegenheid, en voor elke outfit.

De Piedi Nudi schoenen online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Piedi Nudi collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Piedi Nudi schoenen in de sale. Zo tik je in de Rieker sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Piedi Nudi's op TopShoe!