Naar boven

Piedro

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Piedro kinderschoenen zijn in verschillende wijdtematen verkrijgbaar. Zo heeft uw kindje niet alleen trendy kinderschoenen, maar ook kinderschoenen met een goede pasvorm!

Piedro


Piedro is een kinderschoenenmerk dat trendy kinderschoenen maakt met een perfecte pasvorm. Piedro gaat voor een optimale pasvorm door de invoering van verschillende breedtematen. Kinderschoenen in verschillende breedtematen zorgen ervoordat zowel de brede, smalle en normale voet een optimale pasvorm ervaren. Piedro was de eerste producent die in 1959 voor het eerst drie verschillende breedtematen introduceerde. Een visie waar ze in de loop der jaren niet van zijn afgeweken. Ondanks dat Piedro schoenen bekend staan om een goede pasvorm en optimaal draagcomfort, levert het kinderschoenenmerk daarnaast ook moderne kinderschoenen. Piedro kinderschoenen volgt de mode op de voet, waardoor zij hippe meisjesschoenen en stoere jongensschoenen aan kunnen bieden. Hiermee bewijst Piedro dat kwaliteit en mode wel degelijk hand en hand kunnen gaan!

De collectie Piedro schoenen online van TopShoe bestaat uit meisjesschoenen en jongensschoenen. Piedro meisjesschoenen zijn vooral hippe sneakers, stoere enkellaarsjes met studs en gespen, en tijdloze kinderlaarzen. De Piedro jongensschoenen zijn vooral hippe jongens sneakers en stoere veterschoenen. Wie voor gemak gaat kiest voor de Piedro schoenen met klittenband.

De Piedro kinderschoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Piedro collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Piedro schoenen in de sale. Zo tik je in de Piedro sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Piedro kinderschoenen op TopShoe!