Naar boven

Pikolinos

Het Spaanse Pikolinos maakt schoenen van speciaal leer. De Pikolinos schoenen hebben een typische Spaanse uitstaling. De damesschoenen en herenschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Op TopShoe vind je de dames - en herenschoenen online in verschillende modellen. 

 

Pikolinos

Pikiolinos werd in 1984 opgericht door de huidige directeur Juan Perán. Pikolinos schoenen staan bekend om het speciale leer waarvan ze gemaakt zijn. Het leer komt plantaardig gelooid binnen in de fabrieken in Alicante. Als eerst worden de schoenen geverfd. Hierna wordt het leer gestanst, gestikt en uiteindelijk gemonteerd. De collecties van Pikolinos zijn herkenbaar, dankzij de typische Spaanse uitstraling. Pikolinos speelt in op de huidige trends. Dit is terug te zien in onder andere de zolen, de details, het kleurgebruik en de prints die worden gebruikt. 

De collectie Pikolinos schoenen online van TopShoe bestaat uit damesschoenen en herenschoenen. De schoenen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zien we Pikiolinos damesschoenen in de vorm van enkellaarsjes, bandschoenen, instappers, maar ook sandalen en pumps. Pikolinos herenschoenen zijn instappers en veterschoenen. 

De Pikolinos schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Pikolinos collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Pikolinos dames - en herenschoenen in de sale. Zo tik je in de Pikolinos sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Pikolinos schoenen op TopShoe!