Naar boven

Red-Rag

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Red-Rag is een stoer en hip schoenenmerk uit Nederland. De opvallende casual Red-Rag schoenen bestaan uit verschillende modellen voor dames en kinderen. Heb jij al een paar?

 

Red-Rag

De makers van Red-Rag vonden dat er te weinig keuze was op het gebied van kinderschoenen. De markt was volgens hen, in 2004, te doorsnee geworden. Dus kwam Red-Rag met schoenen die hier tegenin gaan. In het jaar 2005 lanceerde Red-Rag een eigenzinnige collectie kinderschoenen die bruist van de creativiteit en kleur. Opvallend, utibundig en verre van serieus omschrijft de collectie van Red-Rag. Alle Red-Rag schoenen zijn voorzien van opvallende details en prints, die stoer en brutaal zijn. Het merk staat garant voor tegendraadse, opvallende schoenen. Daarnaast maakt Red-Rag ook schoenen voor dames en herenschoenen. Ook deze zijn gestoken in een opvallend, eigentijds jasje. 

De collectie Red-Rag schoenen van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. De Red-Rag collectie bestaat uit schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. De Red-Rag meisjesschoenen zijn vooral sandalen, sneakers, ballerina's, bandschoenen, enkellaarsjes en laarzen. De schoenen zijn rijkelijk versierd met bloemen, studs en ze worden gemaakt in de leukste kleuren en prints. De Red-Rag jongensschoenen zijn stoere sneakers en veterschoenen, sandalen en klittenbandschoenen. Red-Rag damesschoenen zijn voornamelijk slip-ons, sneakers, enkellaarsjes en sandalen. Red-Rag herenschoenen zijn stoere veterboots en sneakers. 

De Red-Rag schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Red-Rag collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Red-Rags in de sale. Zo tik je in de Red-Rag sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Red-Rag schoenen op TopShoe!