Naar boven

Rehab

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken! Het Nederlandse merk Rehab maakt authentieke schoenen voor dames en heren. Vind jouw favoriete sneakers of stoere veterschoenen van Rehab op TopShoe.

 

Rehab

Het Nederlandse merk Rehab maakt damesschoenen en herenschoenen met een eenvoudige casual stijl. Rehab schoenen zijn een mix van klassiek en sportief en zijn geïnspireerd op de casual jeansstijl. Het motto van Rehab is simpel: passende schoenen voor elke unieke schoenzool. De Rehab schoenen voor dames en heren zijn de perfecte mix van trends en Rehab's eigen ontwerpen. Rehab combineert geavanceerde materialen met een mix van klassieke en sportieve elementen. De Rehab schoen wordt exclusief gemaakt in Zuid-Europa, wat garant staat voor hoge kwaliteit. 

De collectie Rehab schoenen online van TopShoe bestaat uit damesschoenen en herenschoenen. Zo vind je verschillende modellen damesschoenen. Vooral de stoere veterschoenen en trendy sneakers voor dames zijn populair. De herenschoenen van Rehab zijn eveneens trendy sneakers en stoere veterboots, maar ook klassieke herenschoenen zijn terug te vinden in het assortiment. 

De Rehab schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Rehab collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Rehab dames - en herenschoenen in de sale. Zo tik je in de Rehab sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Rehab schoenen op TopShoe!