Naar boven

Teva

Teva is een outdoormerk dat garant staat voor optimaal draagcomfort en kwaliteit. In ons ruime aanbod Teva sandalen vind je de beste outdoor sandalen voor het hele gezin. Trek er op uit met Teva en shop jouw favoriet online op TopShoe!

 

Sorteren

Teva sandalen

Al 25 jaar lang ontwikkelt het merk Teva functionele outdoor schoenen met ondersteunende systemen en anti-slip zolen. De Teva andalen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn erg licht in gewicht. Dit maakt Teva een perfect outdoor merk en geschikt voor de buiten liefhebber die niet vies is van een aantal kilometers en het nodige avontuur!

De Teva sandalen zijn op een hele simpele manier tot stand gekomen. Het begon allemaal in 1984 bij een riviergids in de Grand Canyon. HIj realiseerde zich dat iedereen wel iets van avontuur in zich heeft en dat je dit alleen maar hoeft wakker te schudden. Een simpele uitnodiging was volgens hem genoeg om mensen te laten genieten van de avontuurlijke levensstijl, zodat niets hen meer in de weg stond. Deze simpele uitnodiging kwam in de vorm van een horlogebandje van klittenband, vastgemaakt op een teenslipper. Zo maakte een kleine aanpassing van een vrijetijds slipper, een slipper waarop je de natuur kon gaan verkennen. Inmiddels zijn de sandalen van Teva een icoon geworden en is Teva één van de grootste merken op outdoorgebied. Alles wat Teva doet en alles wat het merk maakt staat in het teken van de natuurlijke geest.

Teva schoenen online

De collectie Teva online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een groot aanbod aan herensandalen, damessandalen en kindersandalen en outdoorschoenen. De sandalen hebben de iconische vormgeving en zijn voorzien van klittenbandsluiting over de wreef en om de enkel, voor opitmale ondersteuning van de voet en enkel. Zo kun je met het hele gezin erop uit en avonturen aangaan! De Teva schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Teva collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Teva sandalen in de sale. Zo tik je in de Teva sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop. Vind jouw favoriete paar Teva sandalen op TopShoe!