Naar boven

Timberland

Timberland staat vooral bekend om de stoere Timberland veterboots. Op TopShoe.nl vind je Timberland schoenen voor het hele gezin. Naast de bekende veterschoenen heeft Timberland ook veel leuke andere schoenen! Welke Timberlands komen in jouw kast te staan? 

 

Sorteren

Timberland

In 1973 wordt de eerste schoen onder de merknaam Timberland op de markt gebracht. Deze eerste Timberland laars is gemaakt met de revolutionaire fabricagetechniek 'injection-molding'. Deze techniek is ontwikkeld door Timberland. Met deze techniek worden de zool en het leer zonder stiksel met elkaar versmolten. Hierdoor is de schoen volledig waterdicht. 
Het Amerikaanse merk Timberland is daarom ook erg geliefd bij mensen die er graag op uitgaan in de natuur. 
Vanaf de jaren '90 begonnen ekende hiphoppers en rappers de stoere schoenen en sindsdien zijn Timberalnd's onderdeel egworden van de urban culture. De stoere, sportieve Timberland collectie wordt daarom nu ook vaak als gewone vrijetijdsschoen gedragen, en gaat vaak gepaard met een stoere, urban look. Timberland schoenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en Timberland schoenen hebben een comortabele ondersteunende en klimaat controlerende zool. Zo loop je er niet alleen trendy, maar ook comfortabel bij. 

De collectie Timberland schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een uitgebreid assortiment aan Timberland damesschoenen. De Timberland damescollectie bestaat uit de bekende Timberland veterboots, maar ook uit chelsea boots, sneakers, sandalen en bontlaarzen. Timberland herenschoenen zijn naturulijk onder andere de iconische Timberland veterboots. Daarnaast vind je in de Timberland herencollectie ook sneakers, instappers, slippers en lage vrijetijdsschoenen.

De Timberland schoenen online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Timberland collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Timberlands in de sale. Zo tik je in de Timberland sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Timberland schoenen op TopShoe!