Naar boven

Track Style

TopShoe heeft de grootste collectie schoenen online, van de beste merken!  Track Style jongensschoenen staan bekend om de hippe looks, maar ook om het draagcomfort. Track Style schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen, zodat er altijd wel een schoen voor jouw zoontje bij zit! Trackstyle is onderdeel van het merk Twins&Trackstyle. Twins is het meisjesmerk.

Sorteren

Track Style


Track Style is een merk dat trendy kinderschoenen maakt voor jongens. Bij Track style zijn kindervoetjes de basis en deze verdienen dan ook een strukje extra aandacht! Zo zijn er in de Track Style collectie verschillende lengtematen, maar ook verschillende breedtematen kinderschoenen te vinden. De filosofie van Track Style is dat een schoen lekker moet zitten en deze mogen onder geen bedign het groeiproces in de weg staan. Dit vormt de basis van het merk, samen met stijl en kwaliteit. Track Style maakt daarbij gelijk van ruwe, stevige materialen die ervoor zorgen dat de schoen je uitdaagt om ieder avontuur aan te gaan! Pure, rijke en zachte leersoorten geven een extra draagcomfort. De stevige contreforts in combinatie met de verschillende breedtematen en extra groeiruimte versterken dit des te meer. 

De collectie Track Style schoenen van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een uitgebreid assortiment aan jongensschoenen. Stoere jongenssneakers, maar ook comfotabele bandschoenen en stoere veterschoenen. De schoenen voor jongens zijn gebaseerd op de laatste trends. Dit is terug te zien aan de modellen van de schoenen, maar ook aan het trendy kleurgebruik en de leuke details. Omdat de jongensschoenen in verschillende breedtematen verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een Track Style schoen te vinden voor jouw dochter!

De Track Style kinderschoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Track Style collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Track Style schoenen  in de sale. Zo tik je in de Track Style sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind het favoriete paar Track Style schoenen van jouw zoontje op TopShoe!