Naar boven

Twins

Twins meisjesschoenen staan bekend om de hippe looks, maar ook om het optimale draagcomfort. Vind altijd een passende schoen voor jouw dochtertje dankzij de verschillende breedtematen van Twins. Bekijk hieronder de meisjesschoenen collectie en shop jouw favoriete paar gemakkelijk en snel online. Twins is onderdeel van het merk Twins&Trackstyle. Trackstyle is het jongensmerk.

Twins


Twins is een merk dat trendy kinderschoenen maakt voor meisjes. Bij Twins zijn kindervoetjes de basis en deze verdienen dan ook een strukje extra aandacht! Zo zijn er in de Twins collectie verschillende lengtematen, maar ook verschillende breedtematen kinderschoenen te vinden. De filosofie van Twins is dat een schoen lekker moet zitten en deze mogen onder geen bedign het groeiproces in de weg staan. Dit vormt de basis van het merk, samen met stijl en kwaliteit. Twins maakt daarbij gelijk van ruwe, stevige materialen die ervoor zorgen dat de schoen je uitdaagt om ieder avontuur aan te gaan! Pure, rijke en zachte leersoorten geven een extra draagcomfort. De stevige contreforts in combinatie met de verschillende breedtematen en extra groeiruimte versterken dit des te meer. 

De collectie Twins schoenen van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een uitgebreid assortiment aan meisjesschoenen. Van stoere meisjessneakers, tot enkellaarsjes voor meisjes, ballerina's voor meisjes, maar ook comfotabele bandschoenen en stoere veterschoenen. De schoenen voor meisjes zijn gebaseerd op de laatste trends. Dit is terug te zien aan de modellen van de schoenen, maar ook aan het trendy kleurgebruik en de leuke details. Omdat de meisjesschoenen in verschillende breedtematen verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een Twins schoen te vinden voor jouw dochter!

De Twins kinderschoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Twins collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Twins schoenen  in de sale. Zo tik je in de Twins sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind het favoriete paar Twins van jouw dochtertje op TopShoe!