Naar boven

Ugg

UGG staat natuurlijk bekend om de bekende vachtlaarzen. Iedereen heeft wel een paar Uggs in de kast staan. Maar wist je dat UGG ook andere modellen schoenen maakt, voor het hele gezin? Kies snel jouw favoriete UGG schoenen online op TopShoe! 

 

Sorteren

UGG schoenen

In het begin van de jaren zeventig was een groepje surfers opzoek naar een manier om hun voeten warm en droog te houden. Omdat er in Australië zoveel sheepskin voorhanden was, maakten de surfers hier eenvoudige, handgemaakte 'footies' van. De comfortabele laarzen van schapenwol zorgden voor natuurlijke warmte en voerden gemakkelijk vocht af. Eén van de surfers nam een tas vol vachtlaarzen mee naar de stranden van Californië en richtte het merk UGG op.  De UGG collectie is uitgebreid met verschillende soorten vachtlaarzen, en zelfs een zomercollectie met slippers, sandalen en pumps. De bekendste schoenen van UGG zijn nog steeds de UGG laarzen, ook wel UGGs, die enorm populair zijn. Bijna iedereen heeft wel een paar UGGs in de kast staan. 

De collectie UGG schoenen online van TopShoe bestaat uit damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Naast de bekende UGG vachtlaarzen, heeft het merk ook babyslofjes en veel andere modellen Ugg's. Zo zijn UGG damesschoenen in de modellen teenslippers, sandalen, sleehakken, instappers, sloffen en zelfs pumps en leren laarzen. UGG herenschoenen bestaan onder andere uit de bekende UGG herenlaarzen, sloffen en slippers. Ook UGG kinderschoenen zijn online verkrijgbaar op TopShoe. 

UGG damesschoenen

De UGG schoenen vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe UGG collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Uggs in de sale. Zo tik je in de UGG sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop en je kunt ze ook vinden in de UGG outlet. Vind nu jouw favoriete UGG's op TopShoe!