Naar boven

Unisa

Het Spaanse merk Unisa maakt modieuze damesschoenen. Unisa schoenen hebben daarnaast ook een uitstekende pasvorm. Bekijk onze uitgebreide collectie; van mooie ballerina's tot pumps. Vind jouw favoriete Unisa schoenen online op TopShoe. 

Unisa

Unisa staat bekend om de prachtige elegante en tijdloze collecties. De Unisa schoenen danken hun populariteit aan de strakke, slanke en unieke vormgeving van de schoenen. De modellen zijn klassiek, sierlijk en elegant met een uitstekende pasvorm. Door de klassieke modellen, de kwalitatief hoogstaande materialen en de rustige vormgeving, is het merk geschikt voor iedereen en voor elke gelegenheid. Unisa behoudt bij elke collectie het unieke, klassieke imago, maar speelt tegelijkertijd ook in op trends door kleine details aan de schoenen toe te voegen. Zo zien we schoenen met riempjes, ballerina's met bandjes en schoenen met ruches. Deze moderne toevingen gaan niet ten koste van de belangrijkste pijlers van het merk: comfort en draagbaarheid.

De collectie Unisa schoenen online van TopShoe bestaat uit verschillende modellen. Zo vind je een groot aanbod aan ballerina's, chelsea boots, enkellaarsjes, sandalen, loafers, laarzen en natuurlijk Unisa pumps. Naast de damesschoenen is er ook een collectie kinderchoenen van Unisa. De meisjesschoenen van Unisa bestaan uit modellen bandschoenen, sandaaltjes, ballerina's en enkellaarsjes. Zo vind je als snel Unisa schoenen voor elke outfit!

De Unisa schoenen online vind je bij TopShoe het hele jaar door. Dit betekent dat je niet alleen als één van de eerste de nieuwe Unisa collectie bij ons scoort. Tijdens de saleperiode vind je bij ons een ruim aanbod Unisa schoenen in de sale. Zo tik je in de Unisa sale nog snel een paar mooie schoenen voor een kleiner prijsje op de kop.

Vind jouw favoriete paar Unisa schoenen op TopShoe!