Naar boven

Verhulst

Verhulst Shoes is al 85 jaar hét modieuze dames comfortmerk van Nederlands fabrikaat. Schoenen in uiteenlopende breedtematen, gemaakt van de soepelste Italiaanse ledersoorten voor een uitstekende pasvorm. Van sneakers tot veterschoenen en van laarsjes tot sandalen!

Verhulst Schoenen


Bij Verhulst Shoes moeten de schoenen er net zo mooi uitzien als ze comfortabel zijn. Gemaakt met liefde, vakmanschap, traditie en een scherp oog voor kwaliteit. Daarom worden de beste, soepelste ledersoorten met de fijnste structuren geselecteerd. Want soepelheid is één van de belangrijkste voorwaarden voor een uitstekende pasvorm. De fijne structuur is niet alleen mooi, maar ook heel ‘aaibaar’. Voel maar eens!

Verhulst kiest vervolgens bij elk schoenontwerp de techniek die de beste pasvorm oplevert. De verschillende leesten in uiteenlopende breedtematen waarop wij schoeien, zorgen ervoor dat iedere voet zich lekker voelt in een Verhulst schoen.

Het échte kwaliteitsgeheim van Verhulst zit aan de binnenkant van de schoen. De gepatenteerde flexibele binnenzool bijvoorbeeld, zorgt voor extra draagcomfort. De contreforts (de 'hielen' van de schoenen), die we bij Verhulst dubbel verstevigen, geven optimale steun in combinatie met de verlengde stalen cambreurs (lengteversteviging onder de voetboog). Zo is de kwaliteit van binnen minstens zo belangrijk voor een uitstekend draagcomfort als die van buiten!