Naar boven

Schoenverzorging


Het onderhouden, verzorgen en reinigen van je schoenen is essentieel voor een langere levensduur. Bekijk hieronder alle schoenverzorgingsproducten op TopShoe of lees meer over het onderhouden van je schoenen om zo lang mogelijk van je schoenen te kunnen genieten en ze in perfecte staat te houden.
Schoenverzorging
Hoe goed zorg jij voor je schoenen?
MateriaalsoortenLees meer
OnderhoudsmiddelenLees meer
OnderhoudstipsLees meer
 
BeschermenLees meer
ReinigenLees meer
VerzorgenLees meer
 

Schoenverzorging


Het beschermen reiningen en verzorgen van jouw schoenen is belangrijk en hard nodig om ze in perfecte staat te houden. Op TopShoe verkopen we de beste schoenverzorging van het merk Collonil. Wil je weten hoe je jouw schoenen het beste kunt onderhouden? Bekijk dan onze uitgebreide pagina over het onderhouden van je schoenen.

 

Schoenspanners


Een belangrijk onderdeel van het verzorgen van leren schoenen is het gebruiken van schoenspanners. Bekijk ze direct of lees er alles over op onze pagina over schoenspanners.


Laarzenspanners

Om je hoge laarzen langer mooi te houden is het gebruik van laarzenspanners een must! Door de kunststof veel blijft de schacht van de laars mooi in model en zal de schacht niet ombuigen of kreuken. Je kunt de laarzenspanners direct na het dragen van de laarzen in de schachten plaatsen, voor het beste resultaat. Het materiaal is dan nog warm en vormbaar. Ook tijdens het verzorgen of reinigen van de laarzen kun je laarzenspanners gebruiken voor de nodige tegendruk en een gelijkmatig aanbrengen van het verzorgingsproduct.


Verzenden, betalen, beoordelen


Online schoenen kopen bij TopShoe is extra leuk omdat wij doorgaans de volgende dag de schoenen thuisbezorgen via PostNL. Houd echter rekening met een levertijd die kan oplopen tot 3 werkdagen in verband met de openingstijden van de deelnemende winkeliers. TopShoe is aangesloten bij ThuisWinkel Waarborg, waardoor je zeker weet dat je bij ons veilig winkelt als je betaalt met iDEAL, creditcard of PayPal. Je kunt ook gebruik maken van achteraf betalen via betaalmogelijkheid Riverty.