Grote schoenmaten

Sommigen nemen leven op grote voet wel erg letterlijk. Daar doe je niks aan en daar is natuurlijk niks mis mee! Een nadeel is wel dat, wanneer je een grote maat schoenen hebt, de keuze wat beperkter is. Over het algemeen loopt een maatreeks van een paar damesschoenen tot maat 42 en van een paar herenschoenen tot maat 46. Heb je een grotere schoenmaat dan zul je vaak naar een speciaalzaak toe moeten. Niet kunnen slagen voor een paar schoenen in een reguliere winkel kan erg vervelend zijn, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zijn wij heel blij dat een aantal van onze aangesloten winkeliers gespecialiseerd zijn in mooie schoenen in grote maten. Zo kunnen ook mensen die een grotere schoenmaat hebben dan gemiddeld bij ons slagen!

Damesschoenen in grote maten
Onze grote maten schoenen collectie voor dames is erg uitgebreid dankzij onze specialisten. Je vindt bij ons damesschoenen vanaf maat 34 t/m 47 en soms zelf een enkele maat 48 of 49. Bekende merken als Gabor, Remonte en Durea hebben een ruim aanbod in schoenen in grote maten. Ben je op zoek naar sneakers in grote maten? Geen probleem, dan zit je bij merken als Skechers, Vans en Converse op het juiste adres.

Klik hieronder op jouw maat om onze damescollectie te bekijken:


Herenschoenen in grote maten
Onze grote maten collectie voor heren is zeer uitgebreid. Je vindt bij ons herenschoenen vanaf maat 39 t/m 51 en soms zul je zelfs een enkele maat 52 of 53 tegenkomen. Zo bieden wij grote maten schoenen aan van merken als Australian Footwear, Blackstone, Camel Active, Timberland en Rehab. Ook hebben we een groot aanbod in sneakers van merken als Converse en Nike.

Klik hieronder op jouw maat om onze herencollectie te bekijken: